top of page
Maarten15 kopie 2.jpg

Over mij

Een fotograaf met een passie

Maken en verbinden

Mijn naam is Maarten Dikken (1994), geboren in de kop van Noord-Holland en voor mijn opleiding en de liefde ben ik in Friesland komen wonen. Je kunt mij omschrijven als nieuwsgierig, leergierig en altijd op zoek naar harmonie. Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in alles en iedereen om mij heen. Ik ben altijd benieuwd hoe anderen iets doen en wat hen daarin beweegt; om van te leren voor mijzelf of om weer door te kunnen geven aan anderen. Ik ben een echte maker, verbinder en bruggenbouwer, die er graag aan bijdraagt om een mooiere en fijnere wereld te creëren voor mijn omgeving en mijzelf.

 

Educatie en analoog

Naast fotografie werk ik als docent beeldende vorming op een middelbare school.  Deze combinatie is perfect voor mij. Voor de klas mijn liefde voor maken overbrengen en daarnaast alle ruimte voor mijn eigen artistieke voldoening. Ik onderscheid mij van andere fotografen door mijn analoge werkwijze, het gebruik van natuurlijk licht en de tijd die ik graag neem voor jou. Alle stappen van analoge fotografie hebben een charme, maar de echte magie ontstaat in de donkere kamer. Het moment dat een portret tevoorschijn komt in de chemicaliën blijf ik magisch vinden. 

 

Ervaring en werkstijl

Misschien ben je wel op zoek naar een unieke ervaring, wil je een moment voor jezelf hebben of een belangrijk moment in je leven vereeuwigen, dan ben je bij mij op de juiste plek. Wanneer je bij mij komt, gaan we eerst met een kop thee in gesprek. Zo maken we kennis en wordt er besproken welke verwachtingen je hebt. Vervolgens ga ik aan de slag om de juiste kleuren en het contrast te bepalen. Wanneer we beiden tevreden zijn, is het tijd om de foto te maken. Het moment wat je met elkaar deelt, wordt vastgelegd en resulteert in een sprekende foto. Woorden die mijn werkstijl omschrijven zijn; rust, harmonie en vertrouwen. 

Maarten15 kopie 2.jpg

Bente Sijperda

Ik hoor graag van je!

Stuur mij een bericht, zodat ik met je mee kan denken of een antwoord kan geven.

  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt voor je bericht!

bottom of page